از زمان شروع رسمی رسمی مایکروسافت در اواخر دهه ۹۰ ، این سرویس همیشه یکی از خدمات ضروری است که توسط همه کاربران رایانه شخصی شناخته شده است. Microsoft office (مایکروسافت آفیس) یک خانواده نرم افزاری است که در زندگی روزمره مورد استفاده قرار می گیرد.
Microsoft office (مایکروسافت آفیس) بسیار مفید و در عین حال ساده و به راحتی قابل یادگیری است. کاربران معمولاً هنگام استفاده از “Office” انتظار بدافزار یا خطایی ندارند. با این حال ، برخی از کاربران گزارش داده اند که مایکروسافت آفیس در ویندوز ۱۰ باز نمی شود. اگر شما نیز شخصی هستید که چنین چیزی را تجربه می کنید ، این مقاله مخصوص شماست.
رفع مشکل باز نشدن Microsoft office (مایکروسافت آفیس) در ویندوز ۱۰
اخیراً ، بسیاری از کاربران ویندوز ۱۰ با یک خطای غیرمعمول Microsoft Office روبرو شده اند. در این بخش ، هر زمان که آنها سعی می کنند از هر یک از اجزای Microsoft Office مانند Word ، Excel ، PowerPoint یا موارد دیگر استفاده کنند ، به سادگی پردازش نمی شود. همانطور که ادعا می شود ، اجزای مایکروسافت آفیس برای مدتی خوب کار می کنند و سپس ناگهان کار با یکدیگر را متوقف می کنند.
همانطور که در بالا گفته شد ، دلیل باز نشدن مایکروسافت آفیس در ویندوز ۱۰ مشخص نیست. با این حال ، رفع اشکال مختلفی برای این موضوع وجود دارد. در زیر برخی از روش های رفع این مشکل را به شما آموزش میدهیم.
به منبع فایل مراجعه کنید:
هنگامی که بین اجزای Microsoft Office و منبع اجرایی واقعی مشکلی وجود دارد ، ممکن است در مراحل راه اندازی برای شما مشکل ایجاد کند. در چنین مواردی ، مراجعه به منبع می تواند به خلاص شدن از این مسئله کمک کند. اکنون ، بر اساس نسخه Microsoft Office که در سیستم خود دارید ، مراحل را دنبال کنید:
- C:Program Files (x86)Microsoft OfficeOffice14
یا
- C:Program FilesMicrosoft OfficeOffice14
اگر ابزارها در این مکان ها بصورت درست و بدون نقص کار میکنند پس مشکل از فایل shortcut یا همان فایل میانبر است. از این رو شما باید فایل دچار مشکل را از روی صفحه دسکتاپ خود پاک کرده و یک فایل shortcut یا میانبر جدید ایجاد کنید. پس از اتمام ، اکنون سعی کنید میانبر ایجاد شده جدید را باز کرده و بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است یا اینکه همچنان ادامه دارد.
آخرین به روزرسانی ویندوز را نصب کنید:
هر بروزرسانی ویندوز نقش بسیار مهمی در افزایش عملکرد و سرعت سیستم دارد. همچنین ، چنین به روزرسانی های منظم ویندوز ، ویژگی های مایکروسافت آفیس را نیز بهبود می بخشد. از این رو ، اگر “Microsoft Office در ویندوز ۱۰ باز نمی شود” ، ممکن است به روزرسانی منظم ویندوز در رفع آن کمک کند. برای نصب آخرین به روزرسانی های ویندوز ، مراحل توضیح داده شده در زیر را دنبال کنید:
- به نوار جستجوی دسکتاپ بروید و Settings را تایپ کنید.
- در پنجره تنظیمات ، به Update & Security بروید.
- در اینجا در منوی سمت راست ، روی برگه Check for updates کلیک کنید.
- اکنون اگر آخرین به روزرسانی در دسترس یا معلق باشد ، به طور خودکار ادامه می یابد. هنگام درخواست ، حتماً دستورالعملهای روی صفحه را دنبال کنید.
- روند بارگیری و نصب آخرین به روزرسانی ویندوز ممکن است مدتی طول بکشد. پس از اتمام ، رایانه یا لپ تاپ خود را مجدداً راه اندازی کنید و بررسی کنید که آیا اکنون می توانید Microsoft Office را به راحتی باز کنید یا خیر.
به روزرسانی ویندوز را حذف نصب کنید:
معکوس کردن روش قبل به بسیاری از کاربران کمک کرده است تا از شر “Microsoft Office Not Opening in Windows 10” خلاص شوند. احتمالاً این احتمال وجود دارد که آخرین به روزرسانی ویندوز شما باعث ایجاد برخی مشکلات در مایکروسافت آفیس یا اجزای آن شود. از این رو ، ما به شما توصیه می کنیم جدیدترین به روزرسانی ها را حذف نصب کنید و از این مشکل خلاص شوید. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
- به نوار جستجوی دسکتاپ بروید و Settings را تایپ کنید.
- در پنجره تنظیمات ، به Update & Security بروید.
- در اینجا بر روی گزینه View Update History کلیک کرده و سپس به Uninstalled Updates بروید.
- از آخرین به روزرسانی Office نصب شده روی سیستم خود مطلع شوید. برای این منظور می توانید فیلتر مرتب سازی بر اساس تاریخ (از کشویی نصب شده) را اعمال کنید یا آن را به صورت دستی پیدا کنید.
- پس از یافتن گزینه مورد نیاز ، بر روی آن کلیک راست کرده و حذف Uninstall را انتخاب کنید.
- در آخر ، سیستم خود را مجدداً راه اندازی کنید و بررسی کنید آیا قادر به باز کردن Microsoft Office در ویندوز ۱۰ هستید.
Task Manager را باز کنید (برای Microsoft Word یا Excel)
- به نوار جستجوی دسکتاپ بروید ، Task Manager را تایپ کنید و نتیجه جستجوی مربوطه را باز کنید.
یا
- روی نوار جستجوی دسکتاپ کلیک راست کرده و Task Manager را از لیست ظاهر شده انتخاب کنید.
یا
- Ctrl + Shift + Esc را با هم فشار دهید.
- اکنون یا در زیر تب Details یا از طریق برنامه های باز شده نگاهی بیندازید که می توانید آن را به صورت WINWORD.EXE (برای Word) یا WINEXCEL.EXE (برای Excel) پیدا کنید. اگر می توانید این موارد را در آنجا مشاهده کنید ، این نشان می دهد که ویندوز فکر می کند برنامه مربوطه باز شده است و هیچ تداخلی ایجاد نمی کند.
- با این کار ، تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که یک سند جدید ایجاد کنید ، سپس بر روی آن کلیک راست کرده و ویرایش را انتخاب کنید.
غیرفعال کردن افزونه ها (Add-Ins):
بعضی مواقع ممکن است که افزونه ها باعث ایجاد مشکل در هر یک از اجزای Microsoft Office (مایکروسافت آفیس) شوند. برای یافتن اینکه کدام افزونه خاص باعث ایجاد مشکل شده است ، ضروری است که همه آنها را غیرفعال کنید و سپس هر یک را یکی پس از دیگری فعال کنید تا زمانی که پاسخ را پیدا کنید. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
- به بخش trouble-causing Microsoft Office component بروید.
- در اینجا روی File (گوشه بالا سمت چپ) کلیک کنید و سپس روی Options کلیک کنید.
- در Options ، شما باید Add-ins را انتخاب کرده و هر یک از افزونه ها را یکی پس از دیگری غیرفعال کنید.
- اکنون برنامه را مجدداً راه اندازی کنید و سعی کنید آن را بدون فعال کردن افزونه ها راه اندازی کنید.
اطمینان حاصل کنید که مایکروسافت آفیس به درستی فعال شده است:
یکی دیگر از دیگر از دلایلی که باعث میشود مایکروسافت آفیس در ویندوز ۱۰ به درستی کار نکند یا اصلا اجرا نشود فعال نکردن درست برنامه است. اگر درصورتی که Microsoft Office شما اصلی نباشد یا به درستی فعال نشده باشد ، دیگر نمی توانید هیچ یک از اجزای برنامه آن را اجرا کنید. از این رو ، قبل از اینکه بخواهید برنامه ای را اجرا کنید ، اطمینان حاصل کنید که این نرم افزار معتبر است و به درستی فعال شده است.
حذف کلیدهای رجیستری Word (برای Microsoft Word):
اگر برنامه ای که در لیست برنامه های Microsoft Office (مایکروسافت آیفس) باز نمی شود ، Microsoft Word است ، سعی کنید کلیدهای رجیستری زیر را حذف کنید. حذف این کلیدهای رجیستری به شما در راه اندازی سریع سند Word کمک می کند. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
- به نوار جستجوی دسکتاپ بروید ، Regedit را تایپ کنید و ویرایشگر رجیستری را باز کنید.
- در اینجا به هر یک از مسیرهای زیر بروید:
Word 2002: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice10.0WordData
Microsoft Word 2003: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice11.0WordData
Word 2007: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice12.0WordData
Word 2010: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice14.0WordData
Microsoft Word 2013: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice15.0Word
Word 2016: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice16.0Word
- اکنون بر روی کلید Data کلیک کرده و آن را delete/ remove کنید.
سرانجام ، رایانه خود را مجدداً راه اندازی کرده و سپس Microsoft Word را مجدداً راه اندازی کنید ، ممکن است اکنون مشکل ادامه پیدا نکند.
Office component را در Safe Mode راه اندازی کنید:
باز کردن هر یک از اجزای Microsoft Office (ورد ، اکسل ، پاورپوینت و غیره) در حالت ایمن در ویندوز ۱۰ به شما کمک می کند تا سریع برنامه را بدون ایجاد مشکل ذکر شده اجرا کنید. برای راه اندازی هر یک از اجزای مایکروسافت آفیس در حالت ایمن (Safe Mode)، مراحل زیر را دنبال کنید:
- WINDOWS + R را با هم فشار دهید و RUN را باز کنید.
- اکنون نام برنامه ای از Office را که می خواهید در حالت ایمن باز کنید ، تایپ کنید. مانند Word/safe یا excel/safe یا PowerPoint/safe یا Outlook/safe و غیره.
- اکنون این برنامه هرکدام از برنامه های مورد نیاز را در حالت ایمن راه اندازی می کند.
درایورهای چاپگر قدیمی را حذف کنید:
طبق گزارش برخی از کاربران، درایورهای چاپگر قدیمی ممکن است از باز شدن Microsoft Office (مایکروسافت آفیس) در ویندوز ۱۰ جلوگیری کنند. از این رو حذف درایورهای چاپگر قدیمی شما ممکن است کمک کند.
Microsoft Office را تعمیر یا دوباره نصب کنید:
اگر هیچ یک از راه حل های بالا به درد شما نمی خورد ، Microsoft Office را روی سیستم خود تعمیر یا نصب مجدد کنید.
برای تعمیر Microsoft Office (مایکروسافت آفیس) مراحل زیر را دنبال کنید:
- Control Panel را باز کنید.
- اکنون به Programs and features بروید.
- در اینجا Microsoft Office را پیدا کرده و سپس از منوی بالا گزینه Change را انتخاب کنید.
- از پنجره بعدی ، روی Repair کلیک کنید و دستورالعملهای روی صفحه را دنبال کنید.
برای نصب مجدد Microsoft Office (مایکروسافت آفیس) مراحل زیر را دنبال کنید:
- Control Panel را باز کنید.
- اکنون به Programs and features بروید و Microsoft Office را پیدا کرده.
- بر روی آن کلیک راست کرده و Uninstall را انتخاب کنید.
- اکنون برای نصب مجدد Microsoft Office (مایکروسافت آفیس)، به وب سایت رسمی مراجعه کرده و بسته را بارگیری و نصب کنید.
- پس از اتمام ، اکنون می توانید بررسی کنید که آیا مسئله باز نشدن مایکروسافت آفیس در ویندوز ۱۰ حل شده است یا خیر.
همه این راه حل های ممکن است به شما در رفع باز نشدن Microsoft Office (مایکروسافت آفیس) در ویندوز ۱۰ کمک می کند. همه آنها آزمایش شده و برای بسیاری از کاربران با موفقیت کار کرده اند. با این حال ، راه حل ها فقط مخصوص کاربران ویندوز ۱۰ است.
آخرین دیدگاهها